Over ons

Wij zijn Ilse & Cato. Wij kennen elkaar sinds 2018 en sinds eind 2019 versterken wij elkaar in onze zelfontwikkeling. Wij delen podcasts, boeken, kennis en vertellen elkaar onze diepste onzekerheden en gedachtes. En nog steeds valt er oneindig veel te ontdekken en zijn wij beiden verliefd geworden op dit proces. Hierin hebben wij elkaar helemaal gevonden. Het openstaan voor elkaar uitte zichzelf uiteindelijk in een hele mooie bijzondere vriendschap.


De reis naar innerlijke groei en bewustzijn heeft ons in een relatief korte tijd veel gebracht en voor veel verandering gezorgd. We besloten hier iets mee te willen doen. Sinds vorige jaar juli zijn wij samen BEWUSTIC begonnen. De naam BEWUSTIC is een combinatie van het woord BEWUST & I – C (eerste letters van onze voornamen). 

 

Bewust leven en de verbinding met anderen aan willen gaan vanuit het verlangen naar meer licht, liefde en bewustzijn waarmee wij BEWUSTIC zijn gestart. Daaruit is ons motto 'Lights will find other lights' ontstaan. 

 

Vanuit ons hart organiseren wij retraites, vrouwencirkels en ceremonies. Onze evenementen staan in het teken van Mindfulness, Reiki, Yoga, innerlijke rust, stilte, zelfliefde en de connectie met jezelf en de groep. 

Cato Tideman

Mindfulness trainer & Reiki behandelaar

Ilse Hager

Holistisch therapeut & Reiki Master

De foto's zijn verzorgd door fotograaf Guusje Gieling.