Ilse

Lieve jij,

Fijn dat je op onze website bent! Ik vertel je graag wat meer over wie ik ben en waar ik voor sta. Mijn naam is Ilse Hager en ik ben 28 jaar. Als kind droomde ik van een pipi langkous huis, het liefst met een aap en paard in huis. Deze droom is een soort van uitgekomen toen wij van de stad naar het platteland verhuisde. Daar woon ik met mijn lief, twee katten, hond, kippen, konijnen en hopelijk in de toekomst nog veel meer dieren. Ook is mijn droom van een eigen praktijk aan huis werkelijkheid geworden. In mijn praktijk 'de Kracht van Zacht' ben je welkom voor een mooie behandeling of coachgesprek. Ik vind het belangrijk om bewust te leven. Dit betekent voor mij het maken van goede keuzes, niet alleen voor mezelf maar ook voor moeder aarde. Het proces van bewustwording is er één van vallen en opstaan. Dat is ook niet erg, ik geloof namelijk dat we ons hele leven lang mogen leren. Telkens als we iets denken te begrijpen mogen we weer een laagje dieper. Op ontdekkingstocht in onze eigen ziel. Dat is toch het leukste wat er is? 

 

Hierbij loopt reiki als rode draad door alles heen. Na mijn eerste reiki inwijding kwam alles in een stroomversnelling. Op een hele subtiele manier heeft deze prachtige energie mijn hele leven op een liefdevolle manier veranderd. Door deze zachte energie kon ik de moeilijke, donkere en weggestopte delen in mijzelf aankijken . Ik maakte stapjes in mijn helingsproces door veel innerlijk kind- en schaduwwerk en met behulp van plantmedicijnen en andere lieve mensen en coaches. Een aantal woorden staan voor mij centraal in mijn persoonlijke ontwikkeling: liefde, vertrouwen, acceptatie & overgave

 

Pas op het moment dat je de onbewuste, wegstopte delen in jezelf durft aan te kijken, het kan omarmen en doorvoelen dan komt de acceptatie en voelt het zoveel lichter. Door ons bewustzijn te vergroten zijn we in staat onszelf te helen en een lichter, liefdevoller leven te leven. Ik ben er van overtuigd dat je dit niet alleen hoeft te doen. Juist door te delen, te verbinden met anderen vanuit ons hart kunnen we samen groeien. 

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder."

 

Voel je welkom op onze retraite, vrouwencirkels en ceremonies! Ik kijk naar je uit!

 

Veel liefs,

 

Ilse