VROUWENCIRKELS in Den Haag

Circles of Light

Ben jij op zoek naar ruimte voor jezelf, een luisterend oor, bewustwording en herkenning?


Mooie mens, durf jij volledig te zijn wie je bent? Durf jij jouw kracht te omarmen, voor jezelf te staan en te voelen dat je de leiding hebt over jouw leven? Dat is wat wij voor jou wensen en waar onze cirkel aan bijdraagt.

Je hoeft het niet alleen te doen! Wij creëren een veilige en voedende plek waar je mag experimenteren, je ruimte mag innemen, tot inzicht kan komen en jouw waarheid mag ontdekken en uitspreken. Er zit zoveel kracht in het upliften, zien en supporten van elkaar. 


Elke maand is er een Circle of Light gekoppeld aan een thema waarin we ons geluk, lief, leed en lessen delen.

Ga jij met ons mee op reis? 

 

Wat is een cirkel?

In een cirkel is iedereen gelijk, er is niemand voor, achter, onder of boven jou. We zijn allemaal één. Cirkels zijn de oudste vorm van sociale interactie, van oudsher was het vertellen van verhalen dé manier om van elkaar te leren en tradities door te geven. De vorm helpt om een diepe connectie aan te gaan met de wereld en mensen om je heen. Je maakt ruimte voor jezelf en kiest voor verbinding, liefde en eenheid wat helend werkt op zielsniveau. 

Wat kan je verwachten?

 

De Circle of Light is een krachtige manier van samenkomen met andere gelijkgestemden. We mediteren, lachen, delen, dansen, zingen en verbinden met elkaar.

 

Wat brengt het nog meer?  

 

  • Delen wat er in je leeft
  • Elkaar steunen
  • Luisteren met aandacht zonder oordeel
  • Samen ons levenspad bewandelen
  • Bewustzijn verhogen voor jezelf en het collectief
  • Verbinding op zielsniveau

 

Dit alles en nog zoveel meer. Je hoeft het niet alleen te doen, samen is het medicijn!


Wat anderen delen over de cirkels

‘Zacht en warm’ is hoe ik jullie cirkel ervaren heb. Tijdens deze avond werd ik er liefdevol aan herinnerd dat ik mezelf niet meer kleiner hoef te maken en dat ik krachtig mijn plek mag innemen. Door jullie aandachtige begeleiding voelde ik me gedragen en geïnspireerd, en keerde ik zingend van blijdschap op de fiets terug naar huis. Dank voor deze bijzondere avond, lieverds!

Yasmin

 

De wereld gaat snel, is druk en er wordt veel van je verwacht. Soms heb ik het gevoel dat ik maar door dender en dat ik een wandelend hoofd ben. Ik ben dan uit verbinding met mijzelf. Ik had echt behoefte aan een veilige plek waar ik helemaal mezelf kon zijn en kon delen wat er speelde en wat mij bezig hield. Daarom ging ik naar de vrouwencirkels van Bewustic. Ze hebben mij meer gebracht dan ik vooraf had kunnen bedenken. De veilige ruimte en de echte verbinding hebben mij laten zien hoe belangrijk het is om dit soort dingen te doen.

 Marijke 

 

Van de vorige cirkel moest ik nog een tijdje bijkomen. Samen met andere mooie ontwikkelingen heeft het me veel licht gebracht. Delen, verbinden en elkaar echt aanhoren is een cadeau tot heling. Fijn dat we elkaar hebben ontmoet.

Reena


Praktische informatie

 

De opkomende cirkels vinden plaats op de volgende data:

  • VOL - Donderdag 8 december - thema Afsluiting

 

Locatie

Wake up Yoga
Piet Heinstraat 98
2518 CL Den Haag

 

Tijd:  19.00 - 21.30 uur

Prijs: € 35 inclusief btw

 

Bundelkorting

Wil je  drie avonden bijwonen? Dan krijg je bundelkorting! Je betaalt dan in totaal voor drie avonden € 90 in plaats van € 105 (inclusief btw). 

 

Man/vrouw/anders is welkom om te komen praten over vrouwelijke energie.

 

Mochten financiën een belemmering zijn om deel te nemen, neem gerust contact met ons op.

 

Je bent welkom, mooie mens!

Inschrijven - VOL

Wil je onderdeel uitmaken van  een vrouwencirkel? Vul dan het onderstaande formulier in om je deelname vast te leggen. We nemen dan z.s.m. contact met je op. We kijken er naar uit om je te mogen ontmoeten!