BREATHWORK RETREAT - RETURN TO LIGHT

Lights will find other Lights

 Vrijdag 28 tot en met zondag 30 juli in Olst

Breathwork, meditatie, zelfexpressie, lichaamswerk (BRTT), cacao & liefde.

50 EURO VROEGBOEKKORTING T/M 1 JUNI!

Heb jij behoefte aan een transformerend weekend waarin je jezelf gaat ontdekken en alle delen in jezelf liefdevol leert omarmen? Verlang jij naar een plek waar je veilig de ruimte krijgt om je over te geven aan het onbekende?

Dan is deze retreat iets voor jou!

 

Return to Light Retreat

Wij maken ruimte voor jou om de diepere lagen in jezelf te ontdekken en te omarmen. Hier mag je loslaten wat er allemaal van je wordt verwacht en jezelf helemaal laten zien. Zowel het licht als het donker.

Wanneer heb jij voor het laatst bewust gekozen om even stil te staan?

Om alles waarvan je weet dat het in je leeft, écht de ruimte te geven?

 

De retraite is voor iedereen toegankelijk, geen ervaring nodig.

 

Return to Light Retreat is voor jou als je:

  • verlangt om te vertragen;

  • verbinding wilt maken met jezelf;

  • een stapje wilt maken naar het licht, door het donker in jou te omarmen;

  • de confrontatie durft aan te gaan met de diepere lagen in jezelf;

  • de kracht van de adem wilt ervaren;

  • de levensenergie in je lichaam weer wilt laten stromen;

  • op het pad van persoonlijke groei & spirituele ontwikkeling loopt en toe bent aan verdieping;

  • zin hebt in een weekend vol liefde, diepgang, plezier en natuur;

  • een JA voelt en je jezelf dit gunt!

 

Wat kan je verwachten?

Verwacht een prachtig programma met spirit cacao, beweging en dans, meditatie, breathwork, Body Remembers Trauma Therapy (BRTT), rust, stilte, verbinding en integratie.

 

Tijdens dit weekend komen we samen op een unieke locatie midden in de natuur. Een plek waar je thuiskomt en geniet van het leven in de buitenlucht. Het afwisselende programma geeft je de ruimte om je aandacht naar binnen te keren, je focus te verleggen van je hoofd naar je lijf en de diepe connectie met jezelf, de groep en de natuur te ervaren.

 

Data: start vrijdag 28 juli om 17 uur, eindigt zondag 30 juli 13.30 uur (het is mogelijk om langer te blijven op zondag). 

Locatie: Hoeve Wetermans, Diepenveenseweg 17, 8121 PN Olst.

 

Dit weekend wordt de lunch verzorgd door vega(n) kok Eva van Hulten. Ze is voedingscoach en zal ons heerlijk verwennen met zomerse gerechten. Alle maaltijden worden verzorgd met aandacht en liefde, gezond, vega(n), waar mogelijk biologisch en natuurlijk houden we rekening met dieetwensen. Buiten de drie maaltijden en snack om kan iedereen onbeperkt gebruik maken van snacks, koffie & thee.

Wat anderen delen over hun ervaring

 

Een weekend vol ruimte, vertraging en verzachting. Om vanuit daar met allereerst mezelf te verbinden. Die liefdevolle verbinding groeide daarna met de groep, maar ook met de heerlijke natuur.

~

Wat ik meeneem na dit weekend: Meer jezelf op nummer 1, vaker stilte en rust, mijn verlangens na leven.

~

Heel dankbaar, liefdevol en rustig!. Echt even tijd voor mezelf. Ik vond het heerlijk om niets te moeten, te vertragen en dat mijn telefoon uitstond. Gewoon te doen en voelen waar ik zin in had. Ik heb de meditaties, yoga en ook de schrijfopdracht als heel fijn en inzichtelijk ervaren. En ook het eten was super geregeld en heerlijk! Daarnaast hadden Cato en Ilse een hele fijne energie.

~

Vredig, rustig, verlichting, verhelderend.

~

Wat ik meeneem na dit weekend: Oneindige en onvoorwaardelijke liefde.

 

Kamers & investering

 

Op de eerste verdieping van de Hoeve bevinden zich zeven slaapkamers, elk met eigen sanitair, deze kamer deel je met iemand anders. 

 

Prijs:

Early bird tickets €450,- per persoon

Vanaf 1 juni €500,- per persoon

 

Duo Prijs: € 900,-  (€450,- per persoon)

 

Geef bij de boeking aan als je met een vriend(in) komt, dan houden we daar rekening mee met de kamerindeling!

 

Who are we?

Hi, mijn naam is Ilse. Ik ben holistisch therapeut, reiki master en oprichter van mijn praktijk De Kracht van Zacht en Bewustic samen met Cato. 

Als kind droomde ik van een pipi langkous huis, het liefst met een aap en paard in huis. Deze droom is een soort van uitgekomen toen wij van de stad naar het platteland verhuisde. Daar woon ik met mijn lief, twee katten, hond, kippen, konijnen en hopelijk in de toekomst nog veel meer dieren.  

Ik vind het belangrijk om bewust te leven. Dit betekent voor mij het maken van goede keuzes, niet alleen voor mezelf maar ook voor moeder aarde. Het proces van bewustwording is er één van vallen en opstaan. Dat is ook niet erg, ik geloof namelijk dat we ons hele leven lang mogen leren. Telkens als we iets denken te begrijpen mogen we weer een laagje dieper. Op ontdekkingstocht in onze eigen ziel. Dat is toch het leukste wat er is? 

 

Een aantal woorden staan in deze ontdekkingstocht voor mij centraal: 

liefde, vertrouwen, acceptatie & overgave

 

Tijdens de Retreat ontvang ik je met open armen en beloof ik voor jou een veilige ruimte te creëren om jezelf te ontdekken en lief te hebben. 

 

Hi, mijn naam is Cato. Ik ben mindfulness trainer, adem- en lichaamscoach, en geef reiki behandelingen via mijn bedrijfje Geniet van Zijn, en samen met Ilse ben ik oprichtster van Bewustic.

Bewust leven in het moment en samenwerken met de adem hebben mij een vrijer en liefdevoller mens gemaakt. De afgelopen jaren werd ik gedwongen om stil te staan en opnieuw te beginnen. Ik leefde in angst om te falen en durfde mijn hart niet te volgen.  Door te stoppen en opnieuw te beginnen, vond ik mijn pad.

Door mindfulness en ademwerk toe te passen in mijn leven begon ik mezelf te helen, kreeg ik het vertrouwen om alles aan te kijken en er te laten zijn. Het leven gaat voor mij om 100% vertrouwen hebben in jezelf en geloven in je eigen kracht. Nu durf ik steeds meer mezelf te zijn en alles in mij te omarmen. 

Door mijn proces is helder geworden dat ik anderen mag begeleiden op hun pad naar bewustwording, verbinding en liefde.

Tijdens de Retreat  creëer ik een veilige ruimte voor jou om  alle lagen in jezelf te ontdekken en te omarmen, begeleid ik je in je proces en laat ik je ervaren wat leven in volle aandacht betekent.

 

 

En lieverd, wie ben jij als alles wat er in jou leeft er helemaal mag zijn?

Welke verhalen durf jij dan met de wereld te delen?

Locatie

 

Op de Hoeve staat groot leven centraal. Groot leven is echt leven. Je geluk dichtbij zoeken, onthaasten, rust vinden, op adem komen. Groot leven staat voor aandacht hebben en delen met anderen. Verdriet of vreugde, geloof en hoop. Groot leven is een emotie, geluk gehaald uit kleine dingen. Uit wat de aarde geeft, uit de natuur, uit muziek of de mensen om je heen.

 

Op het terrein van 1,5 ha bevindt zich een meditatieruimte, kruidentuin, een grote moestuin, een wei voor de twee Drentse Heideschapen, een boomgaard, een terras met 2 grote eettafels, een ‘amfitheater’, een bloementuin en plekken onder de bomen of juist in de zon om heerlijk tot rust te komen. Er is een bijenvolk en elk jaar broeden er kerkuilen in de kapschuur. De 4 kippen lopen vrij rond. Of te wel een plek waar de natuur altijd dichtbij is.

 

Parkeren is gratis.

 

Meer info? Check de website: www.hoevewetermans.nl

Programma 

 

 

Vrijdag

 Aankomst (tussen 16.00 - 17.00 uur)

Gezonde vega(n) avondmaaltijd

Openingsceremonie met Cacao & intenties voor het weekend

 

Zaterdag

 Heartopening meditatie & 5 tibetanen

Ontbijt

Tension Release Exercise & Breathwork

Gezonde lunch

Ruimte voor verstilling, verdieping & ontspanning

 Gezonde vega(n) avondmaaltijd

Campfire Stories

 

Zondag

Ochtendmeditatie & movements

Ontbijt

Liefdevolle ademcirkel & Afsluitingsritueel