ZOMER RETRAITE IN OLST

Lights will find other lights

10% BEVRIJDINGSDAG KORTING T/M 16 MEI. PAK JE KANS NU!

Laat je onderdompelen in een weekend vol yoga, meditatie, rust, stilte en verbinding. Een moment om te vertragen en de boel de boel te laten. De boog kan immers niet altijd gespannen zijn. Tijdens dit weekend komen we samen op een unieke locatie midden in de natuur aan de rand van het bos. Een plek waar we terug naar de basis gaan en genieten van het leven in de buitenlucht. Het afwisselende programma geeft je de ruimte om je aandacht naar binnen te keren, je focus te verleggen van je hoofd naar je lijf en de diepe connectie met jezelf, de groep en de natuur te ervaren.

 

De retraite is voor iedereen toegankelijk en er is plek voor maximaal 14 deelnemers. Start vrijdag 1 juli om 17 uur, eindigt zondag 3 juli 12.00 uur (het is mogelijk om langer te blijven op zondag). Kosten: 385 euro per persoon (incl. alles: btw, overnachtingen, alle maaltijden, sessies en yoga- en meditatielessen). Locatie: Hoeve Wetermans, Diepenveenseweg 17, 8121 PN Olst.

 

Ter info: de hoeve is groot genoeg om de richtlijnen te volgen en afstand te houden tijdens de maaltijden, meditaties en gesprekken. 

Wat kan je verwachten?

 

De retraite geeft je rust, ruimte om te ont-spannen en de verbinding te voelen met jezelf, de groep en de wereld om ons heen. Hoe we dit doen? We nemen je mee de natuur in, waar ons hoofd tot rust komt en ons lichaam zich kan opladen.

We verzorgen:

  • Mindfulness meditaties
  • Yoga van @NelliesYoga
  • Stilte
  • Een cacao ceremonie
  • Vrijheid
  • Ontspanning
  • Verbinding met jezelf, de anderen en de natuur

 

Ook kan je inspiratie opdoen uit één van de boeken uit de bibliotheek of kan je heerlijk door de bloementuin struinen en genieten van de bijen en vlinders om je heen.

 

Je slaapt in één van de comfortabele kamers in de Hoeve of in de kapschuur. Geef bij de boeking aan als je met een vriend(in) komt, dan houden we daar rekening mee bij de kamerindeling. 

 

Alle maaltijden zijn niet alleen lekker maar ook gezond, vega(n), waar mogelijk biologisch en natuurlijk houden we rekening met dieetwensen. Buiten de drie maaltijden en snack om kan iedereen onbeperkt gebruik maken van koffie & thee.  

Kamers & prijzen

 

Op de eerste verdieping van de Hoeve bevinden zich zeven slaapkamers, elk met eigen sanitair, deze kamer deel je met iemand anders. 

 

 Prijs: €385,- per persoon

10% BEVRIJDINGSDAG KORTING T/M 16 MEI. PAK JE KANS NU!

 

Geef bij de boeking aan als je met een vriend(in) komt, dan houden we daar rekening mee met de kamerindeling!

 

Locatie

 

Op de Hoeve staat groot leven centraal. Groot leven is echt leven. Je geluk dichtbij zoeken, onthaasten, rust vinden, op adem komen. Groot leven staat voor aandacht hebben en delen met anderen. Verdriet of vreugde, geloof en hoop. Groot leven is een emotie, geluk gehaald uit kleine dingen. Uit wat de aarde geeft, uit de natuur, uit muziek of de mensen om je heen.

 

Op het terrein van 1,5 ha bevindt zich een meditatieruimte, kruidentuin, een grote moestuin, een wei voor de twee Drentse Heideschapen, een boomgaard, een terras met 2 grote eettafels, een ‘amfitheater’, een bloementuin en plekken onder de bomen of juist in de zon om heerlijk tot rust te komen. Er is een bijenvolk en elk jaar broeden er kerkuilen in de kapschuur. De 4 kippen lopen vrij rond. Of te wel een plek waar de natuur altijd dichtbij is

 

Parkeren is gratis.

 

Meer info? Check de website: www.hoevewetermans.nl

Programma 

 

Vrijdag

17:00 uur Aankomst, welkom & mindfulness meditatie

19:00 uur Gezonde vega(n) avondmaaltijd

20:00 uur Openingsceremonie & intenties voor het weekend

 

Zaterdag

Stilte ochtend

07:30 uur Heartopening meditatie

(optioneel: met cacao)

08:00 uur Yoga by @Nelliesyoga

09:00 uur Ontbijt & vrije tijd in stilte 

13:00 uur Einde stilte & gezonde lunch

14:00 uur Vrije tijd

18:30 uur Gezonde vega(n) avondmaaltijd

20:00 uur Avondmeditatie & deelronde

 

Zondag

07:30 uur Ochtendmeditatie mindfulness

08:00 uur Yoga by @Nelliesyoga

09.00 uur Ontbijt

11:00 uur Afsluiting

(het is mogelijk om op zondag nog wat langer op de Hoeve te blijven)